Varför?

Just nu känner man sig sviken. Man tror att de vänner man har gillar att umgås med en men icke då. Istället för att bjuda med en på något för vänlighetens skull så håller de tyst om det och så får allt visa sig på facebook.
 
Jag ska öppna mig här nu. Jag har varit mobbad. Jag har varit ensam och inte haft en enda riktig vän tills jag började på gymnasiet. De sim jag trodde var mina vänner i 1-3 blev helt plöstligt elaka mot en och det man berättade för dem som en hemlighet gick de sedan runt och berättade som ingenting. Då hade jag en så kallad vän kvar men hon bestämde sig för att lämna mig också fast det var i sexan. Hon tålde inte riktigt hur vissa av killarna i klassen betedde sig mot henne. Jag stod ut för jag fattade att det var på skoj och de hade inte riktigt mognat då. 
Allt detta resulterade i att jag fick vara helt ensam i tre år från 7-9. Jag försäkte bli vän med någon i klassen men de var redan nära vänner med varandra och jag kände hur de inte ville ha mig med dem. Detta gjorde att jag blev väldigt blyg, vågade inte ta kontakt med någon och höll mig mest ensam. Kom in på anime och manga vid den tiden.
 
Sedan när jag kom till gymnasiet lyckades jag få lite vänner. Fick så bra vänskap som jag trodde skulle klara sig genom det mesta av livet men det verkar som jag hade fel. När man inte blir bjuden till att fira en kompis som man ha hängt med i över tre år så känns det i hjärtat. Detta är inte första gången som jag ej blivit bjuden. Det var en fest som två kompisar skulle ha i ettan på gymnasiet. Alla blev inbjudna utom jag och en till. Typ tre dagar innan så fick vi inbjudan men då köndes den helt framtvingad, 
 
Visst, jag kan vara lite jobbig ibland men det är bara för jag vill att ni ska gilla mig. Försöker vara vänlig och snäll på alla möjliga sätt men är det inte nog. Ska man få känslan av att man blir mobbad igen?
 
 

RSS 2.0